Пятница, 17.05.2024, 05:24
Приветствую Вас Гражданский | RSS
Главная | Вести с фронта | Регистрация | Вход
Меню сайта
Категории раздела
Игры [9]
Игры в которых команда принимала участие
Наши тренировки [2]
Новости [6]
Главная » 2012 » Май » 7 » "Гуляйполе" 5-6 травня Полігон "Биківня".
14:32
"Гуляйполе" 5-6 травня Полігон "Биківня".
Вводная на игру:


"...Гомоніла Україна,
Довго гомоніла,
Довго, довго кров степами
Текла-червоніла.
І день, і ніч ґвалт, гармати;
Земля стогне, гнеться;
Сумно, страшно, а згадаєш —
Серце усміхнеться..."
Т.Г. Шевченко.

...В історії нашої держави є сторінки які не можуть залишити байдужими нікого з тих хто має про них хоч найменшу уяву. Наша земля на квадратний кілометр своєї території дала світові таку кількість колоритних постатей та яскравих історичних особистостей що їх би вистачило з лихвою на декілька інших держав. Незабаром виповниться майже сто років феноменові про який до цих пір полемізують історики та культурологи, політики та військові фахівці, про ці події списано не один аркуш паперу та проведені чисельні дослідження в яких розглядаються причини та аналізуються події що відбувалися в околицях старовинного козацького поселення Гуляй-поле заснованого 1770 році на півдні України для захисту від Кримського ханства. Незважаючи на особисті вподобання та ідеологічні забобони це невеличке містечко ввійшло в новітню історію не лише як символ народного руху але і як місце де будь яка людина могла отримати цілковиту особисту свободу і право самій визначати спосіб свого життя. Можливо саме тому і виникла ідея провести рольову гру в сюжет якої буде покладено наше уявлення про ті часи і події. Зразу попереджаємо що в жодному разі не претендуємо на історичну реконструкцію чи дослідження, за допомогою метою гри ми просто намагаємось дати можливість кожному хто цього бажає в ненав'язливій гумористичній формі відіграти взаємовідносини історичних постатей та сторін що існували на території України під час Громадянської війни...

:!: Формат - рольова гра з елементами бурлеску.
Організатори :
-"Нodja" - т.095797-31-двадцять п'ять
-"Спостеригач" - т.067745-27-сімдесят шість
-"Фараон" т.063310-17-сімдесят чотири
Полігон:
:!: Угрупування та сторони:
Революційний загін Батьки Махна - Дельфін
Революційний загін матросів-анархістів - Гризлі
Військові формування УНР - Eol
Революційний загін отамана Зеленого - Отой
Військові формування Білої гвардії - Акела т.093572чотири6шість6
Військові формування Антанти -Фараон
Військові формування Червоної армії - Ganz
Революційний загін Батьки Ангела - Бер
:!: Реестрація на гру проводиться через командирів угрупувань. Всім хто бажае прийняти участь в якості рольових персонажів які не входять до складу групп прохання звертатися до Ходжі який буде вести облік гравців.
Кожне угрупування повинно мати певну відзнаку по якій можна буде ідентифікувати його учасників, між гравцями які мають можливість використати під час гри одяг, амуніцію та озброєння повністю притаманне тому часовому проміжку буде проведено конкурс на найкращий костюм.

Наши впечатления об игре:
 В целом и общем игра понравилась, но только её ночная часть, ночью нам удалось успешно штурмовать позиции противника в течении 5-и часов. Про дневную часть особо жилания говорить нету, видимо формат ролевых игр-фестивалей не совсем подходит для нашей команды.

Фото:

Категория: Игры | Просмотров: 463 | Добавил: ArtDevil | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтов - uCoz